Opties

Contact

Onze horecamogelijkheden

TRIBUNERESTAURANT

Ons grootste restaurant, het tribunerestaurant, is feitelijk een grote skybox met een prachtig uitzicht op de drafbaan en de races. Tijdens de races kunt u daar a la carte terecht, maar wij kunnen ook zeker rekening houden met uw specifieke wensen.
Ook buiten de races om is deze ruimte te gebruiken. Liefst tweehonderd gasten kunnen wij daar verwelkomen, bijvoorbeeld middels een buffet of een walkingdinner. Voor de verdere omlijsting van uw dag zijn er ook diverse mogelijkheden.

FOYER

Ook vanuit de Foyer is er perfect zicht op de drafbaan. U zit of staat met uw neus “op de finishlijn”. De beleving van de races is vanuit de Foyer dan ook perfect! De ruimte is voorzien van een bar, waar u terecht kunt voor de versnaperingen. De Foyer is ook een mooie open ruimte om buiten de racedagen om te gebruiken.

VIP RUIMTE

Onder de tribune beschikken we over een prachtige ruimte waar het voor een gezelschap tot vijftig personen goed toeven is. De VIP ruimte kan tijdens koersdagen een prachtige uitvalsbasis zijn voor uw gezelschap. De koersen zijn vanuit de VIP ruimte niet live te zien (wel via TV schermen). Er is een besloten terras bij de vipruimte waar U de koersen live kunt volgen.
De VIP ruimte is ook ideaal voor vergaderingen en andere bijeenkomsten, die wij voor u kunnen verzorgen. Deze bijeenkomsten kunnen wij voor u “aankleden”, bijvoorbeeld middels een borrel- of luxe hapjes arrangement.

SNACKBAR

Tijdens koersdagen zijn in de hal van de totalisator ook nog een snackbar en een bar geopend, waar u tussen de races door terecht kunt.

TIJDENS KOERSDAGEN

Tijdens de koersdagen zijn alle horeca voorzieningen open en vrij toegankelijk, behalve de VIP ruimte. Deze is specifiek te reserveren voor u en uw gezelschap. Mocht u tijdens koersdagen met een gezelschap gebruik willen maken van (een deel) van de andere horeca gelegenheden dan kunnen wij die specifiek voor u reserveren.

Reserveer

BUITEN DE KOERSDAGEN OM

Alle ruimtes zijn ook beschikbaar buiten de koersdagen om. Alkmaar ZEturf Arena is uw ideale locatie om bijvoorbeeld uw vergadering, bruiloft, bedrijfsbijeenkomst te organiseren. De ruimtes zijn divers in grootte en uitstraling en samen met het ervaren team van “Restaurant Costas” uit Medemblik maken wij van uw bijeenkomst een top meeting.

INFORMATIE

Voor meer informatie over alle mogelijkheden die wij u tijdens of buiten de koersdagen om kunnen bieden, kunt u contact opnemen.
U kunt mailen met drafcentrumalkmaar@gmail.com  of bellen met Robin Goudsblom, telefoon 06-51588389.