Opties

Contact

Beleef onze koersen

Het is het ultieme gevoel op Drafcentrum Alkmaar. U bestudeert het programma, vraagt om u heen naar tips en zet wat eurootjes in; spanning gegarandeerd! Op het Drafcentrum Alkmaar is de afstand tussen publiek en deelnemers bijzonder klein. Het geeft u het gevoel dat u zelf meedoet aan de koers. Uiteraard kunt u ook meer afstand nemen. In 2010 zijn de faciliteiten van het Drafcentrum volledig gerenoveerd. Neem plaats op de sfeervolle tribune of verkies een plekje boven in het restaurant van waaruit u een prachtig overzicht heeft over de baan. Ook beneden in de totohal is het goed toeven. U vindt hier een snackbar en comfortabele zitplaatsen bij een bar. Het is dé plek om bij te komen na een spannende koers en u voor te bereiden op de volgende confrontatie tussen de paarden. Uiteraard kunt u hier ook uw weddenschap plaatsen. Heeft u even geen zin om naar buiten te gaan? De televisieschermen houden u wel op de hoogte.

Maandagavond

De meetings staan doorgaans gepland op maandagavond. De eerste start is om 18.30 uur. De meest bijzondere koersdagen vinden plaats op zondagmiddag (Tweede Paasdag en Tweede Pinksterdag). Op deze feestdagen klinkt het ‘startvrij’ vanaf 13.30 uur. Het jaarlijkse hoogtepunt is de 4,5 kilometer, de langste draverij van Europa! Dit jaar staat het evenement gepland op zondag 2 oktober 2015.

Entreeprijs 5 euro. Jongeren tot 16 jaar vrij entree

Heeft u alleen aan de ‘grote’ paarden niet genoeg? Kies dan voor een meeting met een minidraverij. Kalender minidraverijen
Bij enkele drafmeetings is er een minidraverij voor de jeugd. De toekomstige generatie pikeurs komt daar aan de start met hun pony’s. Een bijzonder fraai gezicht!

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Het drafcentrum is bereikbaar met buslijn 4 vanuit station Alkmaar.  De dichtstbijzijnde bushalte is Alkmaar, Vierstaten (200 meter lopen naar drafcentrum Alkmaar).