Opties

Contact

Mogelijkheden voor een bedrijfsuitje

De mogelijkheden om van een drafsportavond “uw avond” te maken zijn eindeloos. Maar dat uzelf, samen met uw medewerkers en/of relaties een spannende avond zullen hebben, staat vast.

Enkele mogelijkheden om van uw bedrijfsuitje een succes te maken zijn:

De sponsoring van een race

De race krijgt de naam van uw bedrijf en naast een rondleiding door de stallen deelt u natuurlijk de bloemen uit aan de winnaar van “uw race”. En natuurlijk zal uw gezelschap ook niet ontbreken op de foto met het winnende paard en pikeur. In overleg met u stellen wij voor u en uw relaties of medewerkers natuurlijk gratis entreekaarten beschikbaar.

Sponsoring van een avond

Om er helemaal uw avond van te maken kunt u ook een hele drafavond adopteren. Alle races krijgen de door u gekozen namen. Hoe leuk is het als een belangrijke relatie of een medewerker die u in het zonnetje zet zijn of haar eigen race krijgt? Ook in dit arrangement bepalen wij samen met u wie betrokken zijn bij de prijsuitreiking aan de winnende combinaties en een rondleiding langs de stallen hoort natuurlijk ook standaard tot dit spannende avondje uit. Natuurlijk wordt de avond nog spannender als er een bescheiden weddenschappen wordt afgesloten op uw eigen races. Er is speciaal iemand beschikbaar die uw gezelschap hierover uitleg kan geven. In overleg met u stellen wij voor u en uw relaties of medewerkers natuurlijk gratis entreekaarten beschikbaar.

Al deze arrangementen zijn natuurlijk te combineren met een cateringverzorging naar uw keuze. U kunt met uw gezelschap dineren in het tribunerestaurant, maar ook de prachtige VIP-ruimte (tot maximaal 55 personen) staat u en uw gezelschap desgewenst ten dienste.
Verdere info bij het bestuur drafcentrum Alkmaar: info@drafbaanalkmaar.nl