Uitslagen, beelden en krant NHD van de koersen op Drafcentrum Alkmaar op maandag 19 november 2018

20 november 2018

Uitslagen van de koersen: Uitslagen Drafcentrum Alkmaar 19 november 2018   Omzet 24725 euro

Studenten vereniging Comitas zorgde voor een uitgelaten sfeer op het Drafcentrum. Circa 200 man/vrouw.
Drie winnaars voor stal Rob de Vlieger
Twee overwinningen stal Hetteling
Twee overwinningen stal BasCrebas
De Gouden Speld voor Willem Brouwer met Everglide Rapida

Koers 1: Elma Alki blijft rustig na een aantal valse starts en wint nog gemakkelijk voor de Vrienden van IJmuiden. Elma wordt getraind door Rob de Vlieger en werd gereden door het monté talent Susan Wiedijk.
Koers 2: 2e Overwinning voor stal De Vlieger met I’ll be there, gereden door Rob de Vlieger en in eigendom bij stal Brego.
Koers 3: Elbert H bevestigt zijn vorm voor stal Hetteling met een overwinning, gereden door leerling pikeur Sytske de Vries. Succes voor de eigenaar Hoogendijk uit Texel.
Koers 4: Everglide Rapida verrast met een vlotte start het hele veld en weet de favoriet Galaxy W voor te blijven. Mooi succes voor Stal Bas Crebas en rijder amateur Willem Brouwer, die de gouden speld werd uitgereikt.
Koers 5: 2e Overwinning als rijder voor Rob de Vlieger met de verrassende Echo Oldeson ,die opkomende in het 2e spoor de lang leidende Donate Groenhof kon terug verwijzen.
Koers 6: Leerling pikeur Mats Wester weet de 2e overwinning te behalen voor stal Bas Crebas en Stal Payday. Hij weet van kop af te winnen met Gillarney F Boko.
Koers 7: Hugo Langeweg jr pakt in zijn enige rit van de avond zijn overwinning mee. Hij wint voor de stal met Irisch Steel, in eigendom bij Hendriks Trucks.
Koers 8: Gufo Greenwood met Cees Hetteling Jr weet met een vlotte start uit handen van zijn stalgenoot Goldrush H te blijven. 2e Overwinning stal Hetteling.
Leuke afsluitende overwinning voor de enthousiaste eigenaar Ton de Graaf.