Uitslagen, krant NHD, beelden van de koersen van maandag 5 november 2018 op het drafcentrum Alkmaar

6 november 2018

De omzet was een goede 28000 euro. Uitslagen Alkmaar 5 november 2018

De Gouden Hoef werd overtuigend gewonnen door Banker Transs R, getraind door Hans Bot en vakkundig gereden door het talent Jaap van Rijn.

Koers 1: De avond begon met een goede overwinning van Exclusive Renka uit de training van Cees Hetteling Jr, gereden door Ruud Pools.
Koers 2: Overwinning voor I’ll be There met de leerling pikeur Thomas Bos uit de training van Rob de Vlieger
Koers 3 : 2e Overwinning voor Ruud Pools met de goede Goldrush H van fokker Hoogendijk uit Texel uit de training van Cees Hetteling.
Koers 4: De Finse Sonja Rytkönen pakt een overwinning mee met Godiva Flevo voor trainer Bas Crebas en stal Payday .
Koers 5: Voor de 2e keer wint Banker Transs R De Gouden Hoef voor eigenaar Bijkerk en trainer Hans Bot. Banker werd gereden door Jaap van Rijn.
Koers 6: Cover Girl met Jaap van Rijn wint opnieuw op Alkmaar. Jaap van Rijn zijn 2e overwinning op deze avond. Cover Girl gaat huppelend in het voorwerk maar houdt in de koers zijn draf voor elkaar.
Koers 7: Galaxy W van eigenaar Ton de Wit uit de training van Hugo Langeweg jr, en ook door hem gereden, wint overtuigend over het veld heen zijn koers.
Koers 8: Fonne Pomponne, getraind door Eelco Korrel, voelt zich thuis op Alkmaar en wint de kwartetkoers met amatrice Samantha Stolker.