Uitslagen, NHD, beelden van de draverijen op Drafcentrum Alkmaar op maandag 22 oktober 2018

23 oktober 2018

De uitslagen van de koersen op maandag 22 oktober 2018 op het drafcentrum Alkmaar.

Uitslagen Drafcentrum Alkmaar maandag 22 oktober 2018

1e Koers: Ebony Space verrast met rijder Danny den Dubbelden door in de laatste rechte lijn Fleur Europoort terug te halen.
2eKoers: Galaxy W maakt met amateur rijder en eigenaar  Ton de Wit zijn favorieten status waar.
3e Koers: Een gevecht om de leiding met favoriet Bronco Boko pakt uit in het voordeel van Barbert met rijder Jaap van Rijn die op de streep een    klein voordeel hield op de goed eindigende Southwind Raptor.
4e Koers Gigant Well tekent voor de 2e overwinning voor Jaap van Rijn
5e Koers: De 3e overwinning voor Jaap van Rijn met Cover Girl die, de lang aan de leiding gaande Griet La Brousse met Finn Verkaik, in de laatste rechte lijn wist te passeren.
6e Koers: Fuggedaboutit met rijder en trainer Tom Kooyman wint met grote voorsprong het Alkmaars Sprintkampioenschap.
7e Koers: Eigenaar rijder en trainer Jan Baas wint makkelijk met de goede Iznagood Darby. De favoriet  I Am Happy van de eigenarengroep stal Baron wilde er wederom weinig van weten.
8e Koers: Na de leiding overgenomen te hebben van Howings Win Win, wint Gillarney F Boko met rijder Mats Wester de kwartetkoers.
Overwinning voor stal Payday  en trainer Bas Crebas.
9e Koers: Onze Belgische gaste Hanna Huygens wint voor de Belgische trainer Clyncke met Buzzy Sild de monté koers voor Casflow.
10e Koers: Slotkoers werd een overwinning voor de aanvallend gereden Green Investment met zijn eigenaar trainer Jan van Blokland.