Uitslagen van de koersen, beelden, krant NHD, van drafcentrum Alkmaar op zondag 29 december 2019

29 december 2019

 

Op een mooie zondag met veel publieke belangstelling werd een programma afgewerkt van 8 koersen op het drafcentrum Alkmaar.
Het publiek stond in de wachtrij bij de kassa om het drafcentrum te betreden. Oude tijden herleven. Met dank aan de stichting SEDA.
Omzet mede door een mooie jackpot op de kwartet koers, ruim  53.000 euro.

Hugo Langeweg jr. startte de middag met een sterke overwinning van Jacky Crown, in eigendom bij de ‘t Zand Racing Stable.
De monté koers wererom een sterke overwinning van Cashflow van eigenaar D. Hof met Sytske de Vries. Zij won onaangevochten.
De 3e koers was voor Iyan Stardust van Payday Racing. Iyan werd gereden door Micha Brouwer.
De 4e koers, de Nederlandse  Amateur rijders club prijs, gewonnen door Hunter Montana van eigenaar Bob Kuijper in een snelle 1.16.2 over 2000 meter. Werd gereden door de amatrice Victoria Peitz.
De 5e koers gewonnen door Jawis, gereden door Patrick de Haan en in eigendom bij de Draviet Stables.
De 6e koers een sterke overwinning van Jannie van Tim van vaderpaard Timoko en in eigendom bij de familie Thiele Vis. Trainer Rob de Vlieger en gereden door de leerling pikeur Thomas Bos.
Het SEDA winterkampioenschap werd een sterke overwinning voor Banker Transs R  gereden door Andre Bakker. Banker Transs R is eigendom van de familie Bijkerk.
De trainer Hans Bot en de groom Demi Veenstra hebben Banker Transs R optimaal voorbereid op deze koers.
De slotkoers was een overwinning voor de op Alkmaar goed presterende Eliot Charisma.
Eliot is in eigendom bij de sympathieke mevrouw Jonkman en in training bij Marc de Jong. Eliot werd vakkundig gereden door Daisy Paling die hiermee haar kampioenschap bij de leerling pikeurs nog meer glans gaf.

De uitslagen:Uitslagen Alkmaar zondag 29 december 2019