logo - kopie

Nieuwsberichten

Ruud Pools eerste pikeur van de meeting

Bij de invoering van onze nieuwe website hebben we ook een nieuwe verkiezing in het leven geroepen. Vanaf 2021 kunt u elke meeting uw favoriete pikeur van deze meeting kiezen.

Ruud Pools is de winnaar van de eerste editie van deze verkiezing. De veelgevraagde catchdriver scoorde de meeste stemmen en dat was goed voor 5 punten waarmee Pools zich aan de kop van het klassement om de “Pikeur van het jaar” nestelt.

Pools reed de afgelopen meeting vier paarden; Jacajoro JC, Gold Rush H, Bolide Senonchois en Jumilla. Met Goldrush H pakte Pools de volle winst in de Maasland Vleeswaren – prijs terwijl Jacajoro JC (4e) en Bolide Senonchois (2e) beiden in het geld liepen.

Pools wordt gevolgd door John Dekker (3 pt) en Tom Kooyman (1 pt)