logo - kopie

Nieuwsberichten

Opnieuw 5 mooie trainingsritten op de dinsdagochtend

Doordat de Corona maatregelen het nog niet toelaten om met publiek te koersen heeft het SEDA-bestuur besloten om uit te wijken naar dinsdag 25 mei. Deze meeting op de dinsdagochtend biedt de drafsportliefhebbers opnieuw vijf aantrekkelijke trainingsritten. Deze trainingsritten worden uitgezonden via Koers Info en natuurlijk via onze hoofdsponsor ZEturf. De start van de eerste trainingsrit is om 10.00 uur.

4 winnaars van de eerste meeting zullen ook deze keer weer aantreden. Joan Collins, Kiss of Fire, Goldrush H en Durk M boko zullen allemaal hun opwachting maken. Ook paarden al Jewel Starlake, Iris de l’Iton en Durk M Boko zijn stuk voor stuk paarden die de volgers aan hun beeldbuis zullen kluisteren. De meeting wordt van commentaar voorzien van Rogier den Dekker (Trotr) en gastspreker Niels Jongejans!