logo - kopie

Nieuwsberichten

Clint W Boko steunpilaar Alkmaar ZEturf Arena

Vaste bezoekers van de Alkmaar ZEturf Arena kennen het bord van Clint W Boko langs de baan inmiddels wel. Ook tijdens de komende meeting doet de hengst van zich spreken. Entrainement Cees Hetteling jr. stelt voor iedere winnende eigenaar een dekbon van Clint W Boko beschikbaar.

Als twee- en driejarige was hij de topper van zijn jaargang. Hij won de Jonkerprijs, de Productendraverij, de Derby en de Fokkerstrofee, Daarna ging hij internationaal op tournee, de meest prestigieuze overwinning zijn de Prix de Raymond en de Prix du Louvre. Clint kwam in totaal twintig keer aan de start waarvan hij tien keer 1e werd en in de overige koersen niet buiten het geld liep.

De oudste jaargang van Clint W Boko is inmiddels drie jaar. Zijn eerste product die aan de start kwam kwam is Lola Dragon. Zij werd tweede achter Lucina in de Jofferprijs en liep daarbij een kilometertijd van 1.17,8.

Clint W Boko is het vertrouwen van elke fokker waard!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Entrainement Cees Hetteling jr.