logo - kopie

Nieuwsberichten

Wie wordt de Pikeur van het jaar?

In 2021 zijn we begonnen met de verkiezing van de pikeur van het jaar. Het publiek en de volgers van de meeting kunnen hun stem uitbrengen op de pikeur die op hen de beste indruk heeft achtergelaten tijdens een bepaalde meeting.

De pikeur die tijdens de eerste meeting de meeste stemmen kreeg was Ruud Pools. Pools os nog steeds ongekend populair in Alkmaar en omstreken en met paarden als Jacajoro JC, Goldrush H, Bolide Senonchois en Jumilla viel hij dermate op dat hij de volle vijf punten scoorde. John Dekker scoorde de afgelopen meeting 3 punten terwijl Tom Kooyman 1 punt behaalde.

Alle drie zijn ze as. dinsdag ook weer van de partij en de mannen kennende zullen ze er alles aan doen om hun positie in het klassement te behouden dan wel te verbeteren.

U kunt uw stem uitbrengen tot as. vrijdag (28-05)