logo - kopie

Nieuwsberichten

Uitschrijving zondag 14 november

De rook van een schitterende Stal Payday 4,5 kilometer van Alkmaar-meeting is nog maar net opgetrokken of we richten ons al weer op het volgende hoogtepunt op de Alkmaar ZEturf Arena. Op zondag 14 november staat de meeting in het teken van Boko Stables Holland BV. De toonaangevende fokker uit de Starnmeer heeft de meeting geadopteerd en zal met talloze gasten aanwezig zijn.

Op sportief gebied springt met name het Sprintkampioenschap van Nederland in het oog. ‘s-Lands snelste dravers zullen acte de presence geven om een gooi te doen naar klassieke eer in deze klassieker. Ook het omlijstende programma mag er zijn en we hebben wederom een claimkoers waarin u zo maar een nieuwe draver kunt kopen.

Op deze zondag zijn er tevens drie qualifiers voor de Alkmaar XXL à Wolvega van 26 november op Victoria Park Wolvega. Loopt uw paard op 14 november dan bent u automatisch gekwalificeerd voor deze XXL-koersen op 26 november en 3 december. De XXL-koersen tot 3.000 euro en tot 12.500 euro zijn op vrijdag 26 november. De XXL-koers voor paarden met een winsom boven 12.500 euro is op vrijdag 3 december. De minimale dotering van deze koersen is € 3.300 euro per koers. Indien deze koersen als PMU-koers worden verreden is de dotering zelfs 4.400 euro.

Klik hier voor de uitschrijving!