logo - kopie

Nieuwsberichten

Jaarafsluiter biedt prachtige drafsport

Ondanks het natte weer en het feit dat er tijdens de jaarafsluiter op de ZEturf Arena geen publiek bij de koersen aanwezig mocht zijn, leverde de ouverture prachtige drafsport op. Zeven goed bezette koersen leverden even verdiende als verrassende winnaars op. Daisy Paling stuurde voor trainer Bryan Vader, Levi Europoort naar de zege in de openingskoers. In de tweede koers ging deze zege in een close finish naar Jonne Cavallo en Krista Timmer terwijl Atlanta en Tom Kooyman de winst in de beginnersklasse voor hun rekening namen.

Ipson Boko had onlangs op Victoria Park al laten zien dat de vorm er was en dat onderstreept de ruin, in handen van eigenaar Djimmy Schneider, met winst in het vierde onderdeel van de meeting. Kattuso Boko deed zijn plicht en won de vijfde koers in handen van de nieuwe landskampioen Jaap van Rijn. In de voorlaatste koers pakte Kelly Beuckenswijk de eerste winst in haar loopbaan dankzij de stuurmanskunsten van leerling Jim Veldman. Het lekkerste werd tot het laatst bewaard want de zege van Juliette en Caroline Aalbers in de slotkoers was van een zeldzame schoonheid.

Met deze slotmeeting zit het bewogen seizoen 2021 er op. Als SEDA kijken we enthousiast vooruit naar het nieuwe seizoen waarin we maar liefst acht meetings gepland hebben. Rest ons u allen een fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2022 toe te wensen.

(voor de uitslagen en de foto’s verwijzen we u naar onze uitslagen- en fotopagina)