logo - kopie

Nieuwsberichten

Droom start van het nieuwe seizoen

Komende zondag beginnen we in de ZEturf Arena van Alkmaar met het seizoen 2022. In de afgelopen periode is er veel werk verzet om het nieuwe seizoen tot een groot succes te maken. Met initiatieven als het RBC (Regio Banen Circuit), de Gele Kanaries en de TCT (Trotting Classics Tour) hebben we een aantal troeven in handen die zeker bij zullen dragen aan het succes. De eerste vruchten zijn inmiddels afgeworpen. De start van het nieuwe seizoen kent tien koersen waarin 90 paarden de strijd met elkaar aan zullen gaan.

Rond de klok van half twee gaat de eerste koers van het nieuwe seizoen van start. Naast de koersen biedt de drafbaan zondag nog tal van publiekstrekkers. Zo is er voor de jongste bezoekers een luchtkussen en kunnen de kids zich laten schminken. Verder zijn er twee minidraverijen.

Voor de oudere koersbezoekers biedt deze middag een uitgelezen kans om kennis te maken met de kwaliteiten van de nieuwe uitbater van het horeca-deel op de baan. De afgelopen maanden is er veel geïnvesteerd in de aankleding van de locatie en we zijn bijzonder trots op deze verbeteringen. Daarnaast is er onder de naam “De Baan Alkmaar” een nieuwe evenementenpijler waarop we de exploitatie van de drafbaan nog beter uit kunnen voeren.

Na afloop van de koersen is er live muziek waarbij u kunt genieten van de klanken van Bob en Dennis van Veen.

Klik hier voor het volledige programma van as. zondag!