logo - kopie

Nieuwsberichten

Eerste loyaliteitspunten verdeeld

De eerste RBC-meeting van 2022 in Alkmaar leverde afgelopen maandag liefst 84 starters op. Deze starters hebben met hun deelname elk een loyaliteitpunt verdient en hebben daarmee de eerste stap gezet naar een bonus van € 1.000 of meer. Immers bij tien starts of meer tijdens de zeventien meetings in Eenrum, Aduard, Joure, Emmeloord, Hilversum en Alkmaar levert elke start € 100 op. De bonus bedraagt dus bij tien start € 1.000 en kan zelfs oplopen naar € 1.700 als aan alle zeventien RBC-meetings wordt meegedaan.

Naast de 84 starters krijgt de onfortuinlijke Jannie van Tim ook ook een loyaliteitspunt. De merrie zou starten in de eerste koers, maar door een vervelend incident voor de race moest ze helaas alsnog worden geschrapt. Ook de paarden Hollywood Star, Flavius Boko en Gipsy Starlake krijgen een loyaliteitspunt. De koers van deze paarden ging wegens te weinig aangiftes niet door en er was geen realistisch alternatief om te starten. Conform het reglement hebben deze paarden dan dus recht op een loyaliteitspunt, ondanks het feit dat ze niet zijn gestart.

Voor deze 88 paarden geldt dus dat zij 18 april in Alkmaar al hun tweede loyaliteitspunt kunnen behalen. Voor degenen die afgelopen zondag niet zijn gestart geldt dat er nog zestien kansen zijn om tot de minimaal tien starts te komen. Ook die minimaal duizend euro bonus scoren? Zet dan voor de komende maanden naast 18 april (Alkmaar) ook, 8 mei (Alkmaar), 25 mei (Hilversum), 6 juni (Alkmaar), 15 juni (Aduard), 22 juni (Emmeloord) en 1 juli (Joure) in de agenda!