logo - kopie

Nieuwsberichten

Uitschrijving Tweede Pinksterdag

Het gaat hard met de meetings op de Alkmaar ZEturf Arena. Op maandag Tweede Pinksterdag (06-06) staat al weer de vierde meeting van het seizoen op de rol. De uitschrijving voor deze meeting bevat alle ingrediënten voor een middag absolute topsport op de Alkmaarse drafbaan.

Het absolute hoogtepunt van deze maandag is natuurlijk het Sprintkampioenschap van Nederland, een koers die de allerbeste sprinters naar Alkmaar zal brengen. Daarnaast is er wederom een Satellietkoers uit het TCT-programma waarmee we mikken op de beste driejarigen van het land. De zevende koers is gereserveerd voor Franse paarden en zal een aantal grootverdieners aantrekken.

Net als bij de afgelopen meeting is er ook een koers voor de amateurs en amatrices en daarnaast is er weer een Maiden-koers speciaal voor paarden die in hun carrière nog niet hebben gewonnen.

Al met al een voorbode van een prachtige meeting! Klik hier voor de uitschrijvingen.