logo - kopie

Nieuwsberichten

Meeting 29 december verschoven

Meeting Alkmaar 29 December verschoven naar  zondag 11 December

In de koerskalender december 2022 waren oorspronkelijk drie meetings gepland in de week tussen kerst en oud-en-nieuw: Wolvega 28 en 30 december, en Alkmaar 29 December.

Wolvega heeft op beide dagen in totaal twaalf PMU koersen toegewezen gekregen. Twaalf PMU koersen in Wolvega en een volle meeting in Alkmaar in een tijdsbestek van drie dagen tijd in die periode van het jaar zou kunnen leiden tot annulering/slechte bezetting van de koersen.

De SEDA heeft om die reden, in samenspraak met de SNDR en VP Wolvega, aangeboden om de koersdag van Alkmaar te verschuiven naar zondag 11 December. Dit biedt dan ook de mogelijkheid om op 28 en 30 December Alkmaar XXL koersen in Wolvega te verrijden voor paarden die 11 December in Alkmaar starten.

Kalender Alkmaar:

Zondag 18 september – Stayerskampioenschap van Nederland

Zondag 9 oktober – 4,5 Km van Alkmaar en open NK Monté

Zondag 13 november – GreenArt en BOKO dag

Zondag 11 december