logo - kopie

Nieuwsberichten

Programma meeting 18 september online

Komende zondag (18-09) starten we met de tweede helft van het seizoen en dat mogen we gerust een droomstart noemen. Met 10 koersen, twee ponykoersen en een kwalificatieproef hebben we een schitterend programma waarbij het Newport Breeding Stayerskampioenschap van Nederland en de Gerrits Recycling TCT Satellietkoers de eyecatchers zijn.

In het Stayerskampioenschap treffen tien krachtpatsers elkaar in een opdracht over 3.375 meter. We verwachten de grote kanshebbers, ondanks een handicap van 25 meter, tussen de paarden uit het tweede band. Belangrijkste uitdager is natuurlijk Echo Oldeson. het paard won hier afgelopen jaar zowel het stayerskampioenschap als de 4,5 kilometer. Henk Grift komt met twee paarden aan de start in dit nummer terwijl good old Durk M Boko en Calamintha het band completeren!

In de Gerrits Recycling TCT Satellietkoers kijken we uit naar de confrontatie tussen Mick N Boko en Madness. Ook de rest van het programma is zeer de moeite waard.

Let op. I.v.m. de wedstrijd AZ-Ajax (via een groot scherm live te volgen) begint de meeting reeds om 12.30 uur terwijl de kwalificatieproef al om 11.40 uur van start gaat. Ook als u als voetballiefhebber niets wilt missen van de wedstrijd bent u op de Alkmaar ZEturf Arena aan het juiste adres.

Click hier voor het volledige programma!