logo - kopie

Nieuwsberichten

Uitschrijving 13 november online

Na een prachtige 4,5 kilometer van Alkmaar-meeting die de boeken in gaat als “The Event of the Year” richten we de blik op jet programma van zondag 13 november. De meeting is geadopteerd door de fa TopKip uit Amsterdam en draagt de naam “TopKip Racing Day”. De leverancier van de allerbeste kipproducten bestaat 20 jaar en dat mag gevierd worden.

Op sportief gebied bieden we 8 koersen waarbij de montékoers en de stayerskoers direct in het oog springen. Ook het omlijstende programma mag er zijn. U kunt er op vertrouwen dat het weer een gezellige middag voor groot en klein zal worden. Drafsport in de Alkmaar ZEturf Arena is immers een ideale middag uit voor het hele gezin.

De koersen beginnen deze zondag om 13.00 uur!

!!!De uitschrijvingen van deze meeting vindt u hier!!!