logo - kopie

Nieuwsberichten

Update over de Loyaliteitsbonus 2022

Het gigantische aantal van 57 paarden heeft afgelopen jaar de loyaliteitsbonus bereikt binnen het Regio Banen Circuit.
Op de website staat onder het kopje ‘race informatie’ en daarna ‘loyaliteitsbonus’ de lijst met alle paarden en hun behaalde punten. Mocht je om welke reden dan ook het oneens zijn met de telling dan dien je dit voor 25 januari te melden.
De bonus wordt 75-25 procent verdeeld tussen de eigenaar en de trainer. Er wordt in principe uitbetaald aan de eigenaar en de trainer van het paard op 31.12.2022. Bij wisselingen vd eigenaar of trainer in 2022 houden de oude eigenaren en trainers recht op een na dato deel van de bonus. Zij moeten zich echter dan wel zelf melden bij de organisatie VOOR 31 januari 2023.
In de bijlage van dit bericht vind je een overzicht met alle 57 paarden en de wisselingen van de eigenaren/trainers zover die bij ons bekend zijn. Aanmerkingen etc dienen voor 31 januari gemeld te worden. Hierna gaan we over tot uitbetaling van de bonussen. Wij streven erna dat uiterlijk 15 maart alle bonussen over zijn gemaakt op de desbetreffende bankrekeningen.