logo - kopie

Nieuwsberichten

Zondag 23 april voorjaarsraces op de Alkmaarse Drafbaan

Aanstaande zondag vinden er in de Alkmaar ZEturf Arena acht goed bezette draverijen plaats, zijn er twee koersen voor de mini’s met hun pony, is er topgastronomie, schminck en luchtkussen voor de kinderen en na afloop een muziekfestijn met DJ Fons met ‘Dansgarantie’!

Alkmaar bruist weer en breekt alle records

Jongstleden paasmaandag vond de eerste meeting van het jaar plaats. Ondanks het slechte weer was het heerlijk vertoeven in de ZEturf Arena. Nog niet eerder telde de organisatie van de paardenkoersen zoveel bezoekers. Het was bomvol een supergezellig. Alkmaar en omstreken heeft de drafbaan in Alkmaar weer ‘herontdekt’. Daar waar een jaar of vijf geleden slechts vergrijsde wedders de baan bezochten, heeft er door de inspanningen en investeringen van het nieuwe management een omslag van jewelste plaatsgevonden. Een dagje koers is een bruisend evenement geworden waar jong en oud geniet van een dagje sport, emotie, entertainment, borrelen, wedden, live-muziek en heerlijk eten!

Iedereen is welkom tijdens de voorjaarsraces op zondag 23 april

Een dagje paardenkoers is een evenement voor de hele familie. Voor de kinderen is er het schmincktheater en er is een luchtkussen. Daarnaast zijn er twee mini draverijen waar pony’s met kinderen onder de vijftien jaar op de sulky strijden voor de winst. Na afloop is er live-muziek in de hal onder de tribune met DJ Fons die een ‘garantie’ afgeeft dat door zijn opzwepende muziek er heerlijk gedanst gaat worden. Voor nieuwe bezoekers zijn er gratis programma’s met tips beschikbaar bij de infobalie, en er vinden gedurende de gehele middag rondleidingen plaats over de gehele accommodatie. Start eerste koers is om 13.30 uur. Entree is 7 euro p.p. Kinderen tot 16 jaar vrij entree. U kunt uw tickets ook vooraf reserveren. kijk hiervoor elders op onze website

Voor meerdere info volgt u ons op Facebook en Instagram //@alkmaarzeturfarena of //@debaanalkmaar of bekijk de promo film op https://youtube.com/@DrafbaanAlkmaarZEturfarena