logo - kopie

Nieuwsberichten

Drafbaan Alkmaar pakt uit met LADIES DAY.

Nog geen plannen voor Moederdag? Kom dan met de hele familie naar Ladies Day in de Alkmaar ZEturf Arena. Alle dames worden op deze dag namelijk feestelijk in het zonnetje gezet en ontvangen bij entree een goed gevulde Goodiebag. Wedorganisator ZEturf deelt gratis wedbonnen uit, de Meisjes van het Compliment zijn aanwezig en er is een pop-up kleding & accessoire winkeltje. Daarnaast winnen twee dames met de mooiste hoed respectievelijk een KEK Heiloo Kledingbon of een gratis overnachting in Hotel Het Oude Raadhuis in Castricum. Eén gelukkige dame wordt zelfs eigenaar van een deelnemend paard voor één dag en wint het prijzengeld van het betreffende paard! Ga op de foto met Mickey en Mini en na afloop is er live-muziek met (speciaal voor de dames) Henk Naber.

Veel Give Aways voor de betalende, vrouwelijke bezoeker!

Het is zondag Moederdag en dat betekent mooie benefits voor de dames die deze dag de ZEturf Arena bezoeken. Er zijn talloze verrassingen zoals een goed gevulde goodiebag voor de eerste 300 vrouwelijke, betalende bezoekers (dames en jongedames vanaf 16 jaar). Deze goodiebag bevat onder andere een fles parfum, veel leuke korting vouchers en een mooie bos tulpen. Daarnaast is er voor de eerste 150 dames een gratis ZEturf wedbon à 2 euro aan de goodiebag toegevoegd. De 50 vroegste dames die op deze dag aanwezig zijn ontvangen zelfs een extra MAC Highlighter pallet cadeau.

De Dames van het Compliment zijn zondag ook aanwezig. Met charme, authenticiteit en positiviteit schenken zij persoonlijke aandacht aan alle dames die aanwezig zijn en zorgen zij voor een fantastische en hartelijke stemming.

Heb je ooit wel eens een paard willen bezitten? Zondag kan deze droom uitkomen!

Onder alle betalende vrouwelijke bezoekers wordt ‘een paard voor één dag verloot’. Het prijzengeld wat het paard op deze dag verdient gaat naar jou! En hopelijk sta jij bij de huldiging op de foto als ‘jouw’ paard heeft gewonnen. Paard voor een dag is Meghan Flevo, de merrie die de afgelopen twee koersmeetings in Alkmaar wist te winnen en dus als favoriet van start zal gaan.

Aan alle dames, kom zondag naar de drafbaan en zet een prachtige hoed op! Voor de twee dames met de mooiste hoed is er respectievelijk een kledingbon à 100 euro beschikbaar gesteld door KèK Women Heiloo (dame 1) en een gratis overnachting bij Hotel het Oude Raadhuis in Castricum (dame 2). Huiscateraar FoodfortheMood serveert in de loop van de middag een heerlijk drankje uit aan alle dames.

Vanzelfsprekend zijn ook alle mannelijke bezoekers welkom om al het vrouwelijk schoon te aanschouwen, een mooie dag te beleven en een weddenschap te plaatsen op het juiste paard tijdens Ladies Day. De wedstrijd van AZ is verplaatst naar 20:00 uur dus een mooie invulling van de middag.

De start van de eerste koers is om 13.30 uur. Entree is 7 euro p.p., kinderen tot 16 jaar vrij entree. U kunt uw tickets ook vooraf online reserveren. Ga hiervoor naar www.drafbaanalkmaar.nl

Uitleg en spelregels tijdens Ladies Day

De goodiebags worden uitgereikt aan de eerste 300 betalende, vrouwelijke bezoekers. Hierbij geldt het volgende: Op-is-op!

Onder de definitie betalende, vrouwelijke bezoekers vallen dames en jongedames vanaf 16 jaar, in het bezit van:

  • een online entreeticket met QR Code (entree, tafelreservering of Sunday Special Arrangement)
  • een scheurticket gekocht aan de kassa
  • een Club van 100 pas (jaar 2023)
  • een deelnemende draver (op naam) in één van de negen koersen.

Wie qua tijdstip het eerst arriveert op de drafbaan ontvangt op vertoon van een van de bovengenoemde items een goodiebag aan de kassa. De kassa is geopend vanaf 11:30 uur.

Let op: het tonen van een NDR pas 2023 geeft geen recht op een goodiebag!

Voor alle dames (pikeurs en jockeys) die deelnemen aan de koersen is er een cadeau. We nodigen al deze dames uit om na de huldiging van koers 6 naar de winnaarsring te komen waar het cadeau overhandigd wordt en men gezamenlijk met Mickey en Minnie Mouse op de foto gaat.

Alle vrouwelijke grooms ontvangen ook een presentje. Deze nodigen wij uit om bij de huldiging van de laatste koers aanwezig te zijn om gezamenlijk op de foto te gaan.

De bos bloemen kan worden opgehaald na afloop van de koersdag bij de ZEturf infobalie in de grote hal (tegen inlevering van bonnetje uit de goodiebag).

Een jury van twee dames bepaalt in de loop van de middag welke dame de mooiste hoed heeft. Nummer één ontvangt een KEK Women Heiloo kledingbon ter waarde van 100 euro. Nummer twee ontvangt een gratis overnachting voor twee personen in Hotel het Oude Raadhuis in Castricum.

Eigenaar voor één dag. Bij de ZEturf infobalie kunnen alle dames tot aan de start van koers 4 een inschrijfformulier met hun naam in de bus doen. Na koers 4 is de live loting waarbij de winnaar bekend gemaakt wordt. De winnaar wordt eigenaar van het paard Meghan Flevo welke zal starten in één van de laatste koersen.

Het prijzengeld wat ‘jouw’ paard wint in deze koers is voor jou! En het zou helemaal mooi zijn als jouw paard wint en je op de foto kan bij de huldiging.