logo - kopie

Nieuwsberichten

Uitschrijving (paas)maandag 1 april en 21 april, online

De eerste maand van het nieuwe jaar ligt al weer ruim achter ons en langzamerhand kunnen we in Alkmaar de blik richten op de opening van een nieuw seizoen boordevol drafsport op de Alkmaar ZEturf Arena. Dit seizoen trappen we af op 2e paasdag, maandag 1 april. We beginnen gelijk met een volle bak van 10 koersen. Hoogtepunt is ongetwijfeld de TCT Satellietkoers voor driejarigen. Hierin mag u de paarden verwachten die dit jaar hoge ogen gaan gooien in de Nederlandse klassiekers voor driejarigen. Wilt u weten hoe de krachtsverhoudingen liggen dan mag u deze koers niet missen.

Daarnaast komen ook de amateurs en amatrices aan de start terwijl ook de liefhebbers van montékoersen aan hun trekken komen. De eerste koers op maandag 1 april start om 13.30 uur. Mis het niet!

(ook de uitschrijving voor de meeting van 21 april is inmiddels bekend, deze vindt u onder de uitschrijving van 1 april)

Klik hier voor de uitschrijvingen van deze meeting!