logo - kopie

De Club van 100

Wat is de Club van 100?

De club van 100 bestaat momenteel uit circa 250 drafsportliefhebbers die jaarlijks 100 euro doneren aan de SEDA (Stichting Exploitatie Drafbaan Alkmaar).

Waarom is er een club van 100?
De exploitatie begroting van de SEDA is (grotendeels) afhankelijk van sponsors. Zo (is)zijn er o.a. een hoofdsponsor, all year sponsors, bochten sponsors, reclameborden sponsors en koerssponsors. Daarnaast ontvangt de stichting ook inkomsten uit horeca omzet, entreegelden en wedomzetten. Onze grootse sponsor is de club van 100. Zonder hen is het niet mogelijk om een gezonde exploitatie te bewerkstelligen.

Met uw deelname aan de club van 100 investeert u in de toekomst van de drafsport in Alkmaar. Een meer dan 100-jarige traditie!

Wat ontvang ik hiervoor terug?
Voor het jaarlijks bedrag van 100 euro ontvangt u een pasje (is niet op naam, dus u mag dit pasje ook aan iemand anders (mee) geven). Met dit pasje heeft u recht op VRIJ ENTREE op alle koersdagen. Daarnaast ontvangt u meerdere keren per jaar per email een nieuwsbrief met alle relevante informatie over de SEDA en de ZEturf Arena.

MELD U AAN EN WORD LID VOOR SLECHTS 100 EURO PER JAAR

Voor meer informatie belt u of mailt u met Robin Goudsblom.