logo - kopie

Nieuwsberichten

Alkmaar mag weer van start

Het heeft even geduurd, maar ook Alkmaar mag weer van start. Onze collega’s van Duindigt en Victoria Park Wolvega hebben de eerste formele trainingsritten met tijdregistratie, met instemming van de betreffende gemeente en veiligheidsregio al mogen organiseren. Wij zijn enthousiast en dankbaar dat ditzelfde nu ook geldt voor de drafbaan in Alkmaar. Dinsdag 20 april a.s. gaan wij vijf mooie trainingsritten organiseren in de Alkmaar ZEturf Arena. De belangstelling van trainers en eigenaren is enorm: vijf goed gevulde ritten staan op het programma. De eerste start is al vroeg, namelijk om 10.00 uur!

Het betreffen trainingsritten en daar mag voorlopig nog geen publiek bij worden uitgenodigd en werken wij tevens met een streng corona protocol op en om de baan. De trainingsritten zijn via de livestream van ZEturf en Koersinfo te volgen vanuit uw huiskamer of uw werkadres.

Alkmaar gaat Internationaal

De Franse ZEturf spelers zullen voor het eerst kennis maken met ‘hun’ Alkmaar ZEturf Arena! Wij hopen erop dat deze Franse spelers net zo enthousiast worden over Alkmaar, als dat zij al jaren zijn over VPW en inmiddels ook Duindigt. Voor u de mogelijkheid om met een gerust hart een gokje te wagen, u speelt nu immers mee in de grote Franse ZEturf wedpoule. Daarnaast hebben we nog een primeur: De Duitse trotto.de spelers kunnen nu voor het eerst ook op een Nederlandse drafbaan hun weddenschappen inzetten. Om deze buitenlandse wedders alvast een beetje ‘op te warmen’ hebben wij samen met trotr.nl een promofilm opgenomen om de Alkmaar ZEturf Arena te introduceren. Dit filmpje kunt u binnenkort op onze nieuw website bekijken.

Ja een compleet nieuwe website drafbaanalkmaar.nl met alle informatie over de trainingsritten, de drafbaan en het laatste drafsport nieuws. De website welke is gemaakt in samenwerking met Dilling Design uit Oudkarspel zal dit weekend live gaan!

Club van 100

250 trouwe Club van 100 leden hebben ons afgelopen jaar gesteund met een bijdrage van 100 euro. Een geweldige support, want zoals eerder gemeld, zonder uw ondersteuning was het tijdens het afgelopen jaar niet mogelijk geweest om een sluitende begroting te bewerkstelligen. Wij hopen ook dit jaar weer op uw steun!

Elders op de website vind u meer informatie over de Club van 100 en hoe u daar lid van kunt worden.

Het hoogtepunt van onze drafkalender ligt voor dit jaar in de maanden september tot en met december. Wij gaan er van uit dat we u tegen die tijd weer massaal mogen begroeten in de Alkmaar ZEturf Arena!. Nogmaals dank voor uw steun.

Namens de Stichting Exploitatie Drafcentrum Alkmaar

Kees de Groot
Robin Goudsblom
Sierdje Schokker

Mocht u voor één van de meetings dit jaar meer informatie willen hebben wat bijvoorbeeld koerssponsoring precies inhoudt, neem dan vrijblijvend contact met ons op.