logo - kopie

Nieuwsberichten

Tips voor zondag 10 oktober

In heel Europa weten de liefhebbers waar de langste koers van het continent wordt verreden; Op de drafbaan van Alkmaar. A.s. zondag is het weer zover en zullen 10 paarden de strijd aan gaan om de winst in deze unieke koers aan hun palmares toe te voegen. De editie van 2021 kent, dankzij de sponsoring van Peter Delis en zijn Stal Payday, een topdotering van maar liefst 11.000 euro en dat trekt grote kanonnen uit Frankrijk aan. Al met al genoeg ingrediënten voor een top koers.

Ook het omlijstende programma is om door een ringetje te halen. Daarnaast biedt de Alkmaar ZEturf arena nog twee ponykoersen en volop ander vermaak voor jong en oud. Kom langs, de eerste start is zondag om 13.30 uur. Voor de eerste 100 bezoekers en alle “Club van 100”-leden ligt een gratis wedbon ter waarde van 5 euro klaar!

Klik hier voor de tips van de meeting van as. zondag!