logo - kopie

Nieuwsberichten

Tussenstanden RBC Klassementen

Na de eerste twee RBC-meeting op Alkmaar is Juliette de enige dubbele winnaar en zij leidt dan ook in het Equiprovet-paard van het jaar klassement met tien punten. Eye Catcher C, Kairouan, Let’s Go BR en Marco’s Wish volgen op twee punten door een eerste en tweede plaats.

Rob de Vlieger heeft zijn paarden in vorm en dat blijkt ook uit zijn eerste plaats in het Zonne Webshop.nl-rijder van het jaar klassement. Rob staat met tweeëntwintig punten exact een overwinning (= vijf punten) voor op Caroline Aalbers met zeventien punten.

Caroline Aalbers en Bas Crebas leiden met zevenentwintig punten de Concredis-trainers competitie en Rob de Vlieger is met vijfentwintig punten ook nog heel dichtbij.

Bij het Van den Bosch-leerlingen kampioenschap gaat de strijd voorlopig tussen Jim Veldman en Niels van der Tol. Jim heeft elf punten en staat exact een punt voor op Niels.

Met drie verschillende winnaar in de drie amateurkoersen staan Yanick Mollema, Samantha Solker en Chantal van Ooijen gezamenlijk met elk vijf punten bovenaan in het Zonne Webshop.nl-amateurkampioenschap.

In de overige acht klassementen is er nog weinig tekening in de strijd.

In mei zijn er punten te vergaren op 8 mei in Alkmaar en 25 mei in Hilversum.

Klik hier voor alle tussenstanden van de RBC-klassementen